2010. március 17., szerda

Tárolás

Hamarosan új sorozatot indítok a témában. Nekem gyöngyös 'kiskoromban' jól jött volna néhány tanács, ötlet... Még ma is van olyan dobozom amiben fogalmam sincs, hogy mi van. Gyöngyök, fél láncok, mintalyukasztók, mozaik, olló, és még rengeteg kreatív alapanyag! Mára már sok megoldásom van. Mind alapanyag, eszköz és kész ékszer tárolásra. Hátha segít valakinek majd. Ahol lehet, megadom a beszerzési forrást is.

6 megjegyzés:

Cirelin írta...

No én ezt már várom, kíváncsi vagyok, rengeteget szenvedek a tárolással ugyanis. Sok dobozom sincs, úgyhogy általában csak úgy hevernek a polcomon, sokszor totálisan kiigazodhatatlanul.

Szirtesdori, alias Dorkadesign írta...

Ez jó, erre kiváncsi vagyok! Majd igyekszem elmondani a saját tapasztalataimat én is! Mert ugye, van mit elpakolnom sok témában....::))

Ági mama írta...

Erre kíváncsi vagyok, mert mindig gondban vagyok én is a tárolással!

Agh Monika írta...

Nekem a TIC TAC os doboz jott be a gyöngyök tárolására!

horimarika írta...

A tictacos dobozokat a férjem lefoglalta elektronikai alkatrészeknek.... de vett helyette nekem mást, most fotóztam le őket...

Melinda írta...

Horgászdobozok, OBI-s tárolórekeszek és minden, amit a pasiktól le lehet nyúlni :)) Szerszámoknak, ollóknak konzervesdobozokat használok, a zacskós gyöngyök cipősdobozokban rejtőznek.
Az első konzervesdobozt - amit ugyan Fruzsi lenyúlt tőlem - feltettem a blogomba.