2010. július 18., vasárnap

Gombostűk...


Tulajdonképpen én úgy 250 évvel ezelőtt sok gombostűt használtam szerelőpálca helyett... A mai kínálat ezt mostanában nem tette szükségessé. Viszont. Elkezdtem ugye nemezgolyóbisokat gyártani. Na, azok olyan tömörre sikerültek, hogy féltem a szerelőpálcát belenyomni.

És ahol sikerült nemezböködő eszközt vennem, megláttam ezeket a színes gombostűket. A golyókat egyszerűen átbököm, a végét lecsípem és hajlítom. Nagyon szépek... Persze, máshoz is használható. Majd mutatom.

6 megjegyzés:

DoRcY írta...

Marika, egy tipp, a nemezeléshez, mert én is szenvedtem az átbökéssel. Ha a szerelőpálcát kicsit ferdén lecsíped a fogóddal helyesre, simán átszalad a nemezgömbőcön! :) Jó munkát kívánok és köszönöm, h kitetted az ékszereim! Puszi

Dóri

sesame írta...

Szia!
Én is adok tippet: úgy szoktam csinálni, hogy egy jó nagy vastag tűvel átszúrom a golyót,ha kell többször is, és utána már simábban átmegy a szerelőpálca is :) Ne aggódj,nem fog lötyögni,akkora lyukat nem hagy a tű, és a szabadon maradt terület úgy is eltűnik magától,szóval az se baj,ha először nem sikerül középen átszúrni a tűt :)
Ha szeretnél golyón kívül mást is nemezelni, és tanács kell szólj, szívesen segítek, ha tudok! :)
Szandi

Timi írta...

Micsoda jó ötlet!!!!

DoRcY írta...

Helyesre helyett természetesen hegyesre akart lenni :D Bocsánat. Kissé félregébeltem. De sesame tippje is klassz! :)

Szirtesdori, alias Dorkadesign írta...

Marika, én sima jó vastag zsákvarrótűvel bököm át, de a Te megoldásod is szuper!

horimarika írta...

Köszönöm a tippeket lányok! Közben én is böktem már át... De ezek a gombostűk is maradnak az alapanyagoknál.