2011. május 4., szerda

Tavaszi virágeső Manó módra

Kriszta szervezte a Tavaszi Virágeső játékot. Nagyon helyes kis mintát küldött, ránk bízva a sorsát. Engem sajnos épp egy negatív időszakban kapott el, de azért használtam a mintát. Amit ezúton is köszönök!!! Én KRISZTÁNAK küldtem el az alábbi ékszert. Egy napkő van benne és 10/0-ás delicából a csomagolása....










Aztán készítettem egy kislányoknak való kisvirágos medált. Tényleg aranyosan mutat egy kicsi lány nyakában. Ehhez a mintához bármikor lehet majd nyúlni, ha kislánynak kell fűzni, gyorsan valami kedveset!









Aztán egy anyaggal és falencsével és hímzéssel kombinált verzió. Ha ma kezdeném a játékot, ebből indulnék ki. Ugyan az anyag nem felhasználóbarát, mert csúszott és nehezen lehetett varrni. De csak rákerült a kisvirág.







És végül, amit én kaptam FIBITŐL:
Fibinek nincs blogja (még) így ide írhattok neki véleményt :))

Nekem nagyon tetszett a színe, bátor és kellemes. Köszönöm szépen!







Köszönöm Krisztának a játékot!!!!


7 megjegyzés:

Timike írta...

Csodás kis virágokat alkottál, nekem az a hímzett a kedvencem, de amit Fibitól kaptál az valami fantasztikusan szép, viseld egészséggel.

Cimbilimbi írta...

Micsoda virágözön, nagyon aranyosak. A varrott a kedvenc, gyönyörűséges! Fibi meska-boltját megnéztem, nagyon tetszenek a színei. Ha elkezd blogolni,biztosan járok majd hozzá nézelődni.

Kritti írta...

Szépségeseket alkottál, nekem is a varrott bordó a kedvencem!
A Fibi alkotása is fantasztikusan szép!

Zsófi írta...

Mennyi gyönyörűség, Fibi szettje nagyon tetszik, bíztatom a bloggolásra!

MickTaylor írta...

Csodaszép mind!!

Edit írta...

Ismét gyönyörűségeket alkottál!!! A bordó medál a kedencem! :) Az ajándékod csodaszép! Fibinek Gratulálok! :)

fibi írta...

Kedves Marika! Te egy fantasztikusan rendes csajszi vagy:)))) feltetted a Meskámat is a blogodba....Köszönöm Neked, és a többieknek is a kedves szavakat.