2013. január 1., kedd

Gyurma tipp

 Szerintem elég beszédes a kép... de azért írom is a dolgot. Mert ugye, én is beszédes vagyok...
Amikor a gyurma és az ékszer összefutott az agyamban, nem volt semmi eszközöm, se sablon, de cutter, se könyv... semmi. Szerencsére ötletem sokszor van. Így jött a kaboson készítéshez is a megfelelő: legjobb forma a kiskanál. Rengeteg méretben, alakban megtalálható. Csak belenyomkodom a gyurmát, tepsire sorakoztatom, sütöm, hűlés után kiszedem. A felülete szép sima, lakk nélkül is megállja a helyét. A széle keskenyedik: ideális befoglaláshoz. Akár a maradék mintákat vagy csak darabkákat is felhasználhatjuk. Utána persze a kiskanalat alapos tisztításnak érdemes alávetni: a gyurma mégiscsak műanyag. 


1 megjegyzés:

Orsi írta...

Igen, az igazi kreativitás akkor mutatkozik meg, ha nem áll rendelkezésedre minden (látszólag) szükséges eszköz! Köszönöm a klassz ötletet, alkalmazni fogom!