2011. augusztus 27., szombat

Miből lesz a cserebogár?


Ez egy szuper jó kis játék! Sokan hívtak játszani, sokan kíváncsiak rám :)))) Nem is sorolok neveket. Köszönöm lányok!!! És akkor itt vannak ők. Hát, a betűs kulcstartókat már egyszer mutattam. A karkötő viszont teljesen garantáltan az első ékszerem. Körülbelül pontosan hétévesen alkottam. Mint látszik, technikailag és alkatrész ügyben sem voltam erős! De akkor is büszke vagyok rá. És bevallom irigykedve néztem a többiek első ékszereit... ez nagyon nem olyan. A betűk egy évvel későbbiek kb. És mindez úgy 33 éve volt. Na, számoltok??? Segítek: idén először a tortámon a szám 4-el kezdődik majd. Elég rémes, de mégsem érzem annak - még nem fogtam fel, hogy felnőttem:)))) Vissza az ékszerekhez. Azt hiszem gyárilag vonzanak a gyöngyök, persze voltak kihagyások, szünetek... És azt se felejtsük el, hogy akkor még nemhogy internet, de számítógép sem volt, még Commodore 64 sem! És könyvek sem... Szóval, nevethettek vagy sírhattok! Ez van. Nekem ez a pár darab mindig fontos lesz, csinálok is egy szép dobozt nekik. Egyébként egy ilyen buta számos szülinapot méltón illik megünnepelni! Sőt, szinte év eleje óta ünnepelek: sokat nyertem a blogokon idén - nemcsak tárgyakat!!!! Köszönöm mindenkinek és majd figyeljetek!
És akkor a továbbadás: pécsi gyöngyös blogos csajok!!! Hajrá! Bátran megmutatni az elsőt!

7 megjegyzés:

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Nagyon kis helyesek az első munkáid.

Cimbilimbi írta...

Pöttyet se szégyenkezz a karkötő miatt Marikám! Ha én kismanó ilyen helyeskét tudtam volna gyártani, gyakorlati foglalkozáson sírva borultak volna a nyakamba a tanítónénik :)) (Sírtak így is, de a rémülettől, ha bármi olyan szerszámot láttak a kezemben, ami sérülést okozhat, mert általában okozott is!)

Dalma-Almada írta...

Nekem ezek a darabok kulonosen tetszenek! Mar akkor latni lehetett, hogy egy egyeniseg bontakozik! Par nap mulva en is megmutatom a magamet!

Ilona írta...

Te egy csodabogár vagy, hogy már gyerekként is ilyen ügyes voltál és kreatív.
Köszi a meghívást nem sokára én mutatom az enyéimet.

Lakota mágia írta...

Nagyon aranyos első darabok!!!
:-)

Timike írta...

Édesek, a kulcstartók nagyon ötletesek.

Melinda Orr - BANDANA GIRL írta...

Oh you have really been busy! Every peice is just amazing....will send more shortly!